Telefon: 0670/424-1200
E-mail: kidbeauty.obuda@gmail.com
Facebook

Bemutatkozás

Üdvözöljük a KID BEAUTY ÉS SZOLARIUM szalon weboldalán!

A KID BEAUTY AND SOLARIUM szalon, Óbudán talán az első és egyedülálló gyermekre ,,specializálódott” fodrászata, amely prémium szoláriummal van ellátva a Huszti út 27. szám alatt. Természetesen felnőtt személyek hajvágását, festését, formázását is vállaljuk, legyen az férfi vagy női haj. Ez kettő az egyben hely, hiszen amíg a gyermek haját vágja fodrászunk, vadonatúj modern szoláriumunkat tudja használni a kedves szülő vagy kísérő, talán Óbuda egyik legolcsóbb szoláriumában. KID BEAUTY alapelve szerint a szolárium minősége, kedvező ára, garantált!

Akár a legtrendesebb gyerekbarát hajvágási élményt, hajdivat-kiegészítőket, gyermek hajápolási és kozmetikai cikkeket, vagy különleges ajándékot keresel, KID BEAUTY AND SOLARIUM szalonunkban megtalálhatod.

Gyertek el, látogassatok meg minket és engedjétek a KID BEAUTY világának, hogy gyermeketek egy trendi, divatos frizurával, akár nyalókával, lufival, és ami a legfontosabb, egy mosollyal távozzon.
A KID BEAUTY egy olyan hely, ahol:

– gyermek a főszereplő,

– barátságos, modern légkőr,

– gyermekekre specializálódott fodrászok,

– alkalmi, és trendi frizurákat is kaphatsz.

Gyermek élményfodrászat: a gyermek élményfodrászat célja, hogy már gyermek korban megismertessük a gyerekekkel a hajápolás, hajvágás örömét, a hajvágó eszközöket, és hogy a hajvágás és a fodrászhoz járás számukra ne negatív szükséglet legyen, hanem élmény, jó program tudjon lenni! És mivel gyermekekről, kis felnőttekről van szó, mindezt természetesen játékos formában, a legnagyobb türelemmel tesszük.

Szeretettel várunk minden olyan kedves vendéget is, akiknek még nincs gyermekük, de a ,,Bahama szigetek” napsütötte barnaságra vágyik, kedvező áron, akkor jó helyen jár!

Megjegyzésképpen, cégünk Magyarország egyik talán legnagyobb egészségmegőrző és közérzet javító eszközöket, üzletben értékesítő cégcsoport tagja. 2016-ban cégünk nyitott a wellness eszközök felé is, így ez által a szépségipar felé is, így jött az ötlet, hogy nyitunk egy szépség szalont, ami gyermekbarát és gondolva a szülőkre is, egy kedvező árkategóriájú szoláriumot is biztosítunk.
Szeretettel várunk minden kedves vendéget!

Szépülj együtt a gyerekkel a gyerekbarát szalonunkban!

Tisztelettel: KID BEAUTY AND SOLARIUM csapata

Magyar Közérzetjavító és Szépség Termékek Üzlete Kft.